Jobbar alla föräldrar deltid?


Jobbar alla människor deltid?
Ska fortsätta gnälla på temat jag är en dålig förälder.
Jag hämtar bara barnen 1-2 gånger i veckan. Min normala arbetstid är 08:00-17:00 + nästan 1 timmes resväg, de dagar jag hämtar så slutar jag 16:00 istället och brukar normalt vara på dagis tio i fem typ. Då är dom oftast ensamma kvar på stängnings avdelningen. Hur hinner folk? Man blir ganska imponerad för alla kan ju inte vara arbetslösa?

Kommentarer

  1. Hej Fidde, kul att du har hamnat i bloggvärlden du med ;)
    Jag har faktiskt också tänkt på det här du tar upp i dina inlägg.....jag har ju en del föräldrar i min klass och dom kräver (inte alla dock) att dom senast ska sluta klockan 3 på dagarna, dom tycker att skolan ska anpassa sina lektioner efter det, vafan vad händer sen då när dom kommer ut i arbetslivet, ska dom då kräva samma sak....är det det som alla gör nu för tiden?? När jag var lite och gick på dagis så kommer jag ihåg att jag fick vara där till stängning om mamma inte kunde få någon annan att hämta mig, jag var den sista ungen kvar och blev hämtad runt sex halvsjutiden på kvällarna, vad har de andra föräldrarna för jobb?? Inget jobb inom handels iallafall....hmmmm! Eller så har dom det så bra ställt att dom kan jobba halvtid?! Nog om det, Fidde du är ingen dålig förälder, det är ju inte tiden för hämtningen som avgör den frågan! Jag skulle vara jätteglad om jag hade en pappa som du, du är ju en cool, snäll och omtänksam människa med ett hjärta av guld!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. håller med svenny, du är en människa med ett hjärta av guld! så tro inte att du blir en dålig pappa för att du inte kan hämta ungarna tidigare..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg